Beoordelingen van Tong Ah Nuenen

Recente recensies van Tong Ah Nuenen

5 sterren na 49 reviews

, 21-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tui Hu, Vergelijkbaar met de kwaiteit van jouw keuken. Heerlijk, genoeg voor twee grote kerels en een kleinere eter. We melden weer! De bezorging was correct en correct op tijd. Jan Lammerts

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste in de omgeving en fijn dat het bezorgd kan worden.

, 16-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestelsysteem: simpel te volgen bestelbevestiging: correct volgtraject: correct bezorging: op gewenste tijd met vriendelijke spontane bezorgdame - eet smakelijk en een fijne avond gewoon goed we geven hier zeker een vervolg aan als weer mogelijk is.

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten, top!

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ok that was like super fast. I placed by order at 18.39. At 18.55, they're at my door with my hot food! Damn Tong Ah is good AND fast!!

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk te bestellen en precies op tijd aan huis bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, super snel bezorgd ondanks de storm! Bedankt weer

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer overheerlijk! Zoals gewoonlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles in orde

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk, heerlijk gegeten !

, 29-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! We gaan zeker vaker bestellen.

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen gaat goed en vlot. Goede website. Het eten laat echter lang op zich wachten, je krijgt een tijdsindicatie, prima. Primetime op zondag. De keuken kan dat niet aan. Daar hou je wel rekening mee, maar bijna een uur? Uiteindelijk komt het eten binnen.. .als een lauwe hap. Die heeft echt te lang gestaan of te lang onderweg. Kon rechtstreeks de magnetron in.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super, en prcies op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lijkt alsof er iets of iemand veranderd isnin de keuken. Kip knoflook was een heel ander gerecht en niet lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden klant.

, 25-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Alles prima, bedankt

, 24-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de bami vandaag weer heel flauw (geen kruiden) maar verder alles weer prima

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen half uur bezorgd, en dat op een Zondag, erg netjes! Eten was warm en lekker. Bezorger was ook vriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en perfect op tijd bezorgd. Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd en de kwaliteit van het eten was super. Verbeterpuntje is dat we nasi ipv de bestelde bami (ik heb de bon nog gecheckt) erbij kregen.

, 11-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd keurig op tijd en prima eten!

, 10-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mn bestelling werd precies op tojd bezorgd en was nog lekker warm. Had bbij mn bestelling aangegeven dat ik geen stukjes ham door de bami wilde en werd binnen een paar minuten gebeld door Tong-Ah. Ze vroegen of alleen geen ham of helemaal geen vlees door de bami wilde omdat er behalve ham ook nog vleesballetjes in zitten. Daar had ik niet aan gedacht en vind t super service om even te bellen en t na te vragen. En laten we het eten vooral niet vergeten. T was heerlijk!!! Ooh ja, en genoeg over voor morgen.

, 09-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed!

, 08-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals we gewend zijn: prima service, prima kwaliteit!

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk eten

, 04-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-01-2019

Kwaliteit:

Rating

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Online bestellen is handig. Helaas zijn de opmerkingen die er bij stonden niet meegenomen in de bestelling.

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben lekker gegeten, thx.

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

snel, goed eten, betrouwbaar, vriendeijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Echt lekker en stond mooi op tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Wij komen al wéér een tijdje vanuit Beek en Donk naar Tong Ah. Bestellen gaat super eenvoudig online en alles staat keurig klaar bij het ophalen. Erg vriendelijke bediening in een keurig nette zaak. Daarom enkel comlimenten. Gr. Jeroen

, 27-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en zoals altijd lekker en goed verzorgd

, 27-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beide rijsttafels waren erg lekker, alleen de eend was ontzettend vet, deze hebben wij dan ook helaas gewoon weggegooid. Vriendelijke groet, Manuel

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Ik was zeer tevreden over de bestelling. Ik zou alleen bij een online bestelling een nummer of code verstrekken.

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten voor een goede prijs, we worden zeker vast klant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed eten, altijd goede service, heel vriendelijk personeel.

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo als ik van tong ah gewend ben was het weer perfect. Precies op de afgesproken tijd aan de deur. De bestelde gerechten weer van super kwaliteit. Bedankt voor de mooie kalender.

, 20-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aardige jongen aan de deur, stipt op tijd, warm en zoals gewoonlijk een heerlijke maaltijd!!!

, 20-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd, goed!